Blog van Me.

afbeelding van Me.

Im so sick

I watch how the moon sits in the sky on a dark night
Shining with the light from the sun
But the sun doesn't give the light to the moon assuming,
The moon's gonna owe it one
It makes me think of how you act to me
You do favors then rapidly
You just turn around and start asking me,
About things that you want back from me

I'm so sick of the tension
Sick of the hunger
Sick of you acting like I owe you this
Find another place to feed your greed
While I find a place to rest

I wanna be in another place
I hate when you say you don't understand
(You'll see it's not meant to be)

afbeelding van Me.

When every piece of me longs for you

When every piece of me longs for you moet ik me toch van je afsluiten. Geen hoop hebben en doorgaan. Merken hoe je veranderd bent en gewoon je eigen weg gaat zonder mij. Ik blijf het ongelofelijk vinden.. Echt waar. Nu heb k t zo moeilijk nu k te horen heb gekregen over ziekte enzo..en mis ik je zo erg.. en waar ben jij?
Je doet nix.. je bent er niet meer..Niet aan mijn zijde..
Ik vind het echt gewoon niet eerlijk.. Ik weet dat veel dingen niet eerlijk in het leven zijn..en dat ik door moet maar damn dat is zo lastig als je gewoon het belangrijkste in mijn leven was en bent.

afbeelding van Me.

Voor een special someone die een hart onder de riem nodig heeft.

Weetje ik schrijf t maar ff op. Merk dat je at the moment echt ff hart onder de riem nodig hebt.. Een houvast. En ik weet hoe je je voelt. Wat mensen zeggen weet je wel maar die pijn overheerst.
Maar bekijk het zo.. Het gaat om jou.. Als een liefde onderhand meer pijn kost dan geluk..is het tijd voor vrijheid. Zo werkt dat. Als de liefde stopt aan een kant idem. Kun je hoog of laag springen, ain’t gonna work.

Be happy for the times u had.. If you look back only smile. Dont wish for more.

afbeelding van Me.

Can't give up the hope yet..but at least I move on

Als ik er over na denk doe ik er beter aan me niet meer bezig te houden met iets wat met mijn ex te maken heeft. is lastig want onze vriendengroep overlapt. Maar de meeste mensen waar hij zich mee bezig houdt op het moment zijn meer van de vrijheid blijheid.. Besides word ik er ook niet gelukkiger van.

Als ik bedenk door welke putten ik al ben geweest moet deze ook wel te overleven zijn. Ik had niet gedacht dat iemand waar je echt veel om geeft, ookal zaten veel dingen niet helemaal goed..toch zoveel impact op je leven kan hebben.

afbeelding van Me.

die pijn..

Ik doe echt mijn best en probeer echt door te gaan.. Maar het lukt nu niet.. Gister kreeg ik mega tegenslag. Was vergeten om papieren van decentrale op de bus te doen..mag nu niet mee doen. Kijk ik vanmorgen ik de geblokkeerden lijst op msn staat daar dat 14jarige meisje van mn ex, die eerst allemaal depri namen had en nu een of andere song van Shakira over dat hij een song written by god is en haar gedachten onder zijn kleren zitten.
En ik ga echt kapot. Ik mis hem zo en ik baal hier echt van.
Ik wil hem terug en het gaat niet..

afbeelding van Me.

just thinking

Wat is het raar soms.. iedere dag dat ik zonder contact met E zit nu.. een weekje hooguit daar niet van.. gaat het al iets beter met me. Ik vind mijn draai weer een beetje en doe wat ik moet doen en kan ook plezier met andere mensen hebben.
Is een gek idee dat iemand waar je ooit alles mee deelde, je beste vriend, je maatje, je lover nu zo uit je leven is. Vroeger was een week hem niet zien al echt een no-go. Nu is het "beter"..

afbeelding van Me.

Lieve jij

Ik heb besloten voor mezelf afstand van je te nemen.. Eerst ging het inderdaad beter.. Ja ik wil je terug en denk iedere dag aan je. Maar met afhankelijk worden en mijn toekomst verknallen en me hele dag rot voelen schiet ik niets op.. If you love something let it go, if it comes back its yours, if not it never was..

Inhoud syndiceren