Blog van Mirtee

afbeelding van Mirtee

Een jaar later

Bijna een jaar ben ik weggeweest van Ldvd. Ik heb echt heel veel steun hier gehad. Het is fijn om steun te krijgen van mensen die weten die hoe jij voelt en om je gedachtes neer te kunnen zetten. Dat lucht op.

afbeelding van Mirtee

Helemaal alleen

Hallo allemaal,

Nadat mijn ex het heeft uitgemaakt, ben ik behoorlijk depressief geworden. Het was niet de reden daarvoor, maar de bekende druppel die de emmer deed overlopen.

afbeelding van Mirtee

De dag na onze afspraak

Tja, hoe ik zal ik het zeggen?
Het komt er op neer dat hij nu niet ja tegen me kan zeggen, omdat hij niet weet wat hij precies voelt, maar wel bijna zeker weet dat hij terug gaat komen op zijn beslissing.

Geen stap verder dus eigenlijk. Alles wat hij zegt heeft een maar. Ik hou van je en ik wil bij je zijn, maar.... Ik weet niet goed wat ik voel dus nu kan het niet, maar...

afbeelding van Mirtee

Weer een beetje contact

Na een raar weekend, waarin hij mij belde en aangaf van me te houden en bij me te willen zijn, maar aan de andere kant ook nog niet zeker te weten wat hij wil, was ik heel erg verward. Ik ben dus toch tegen mijn eigen advies in gegaan en heb hem zondag avond gebeld. Ik heb gezegd dat ik het niet helemaal eerlijk van hem vond om mij dit allemaal te vertellen en mij verward en onzeker te laten zitten. We hebben gepraat. Weer zei hij hetzelfde. Hij houd van me, wil bij me zijn, maar weet niet zeker wat hij nu precies voelt.

afbeelding van Mirtee

Hij heeft me vanacht gebeld

Hallo allemaal,

Een maand geleden heeft mijn (ex) vriend het uitgemaakt. Voor mij totaal onverwacht en heb dus ook heel veel verdriet hiervan. Het is en blijft gewoon de leukste persoon die ik ooit in mijn leven heb ontmoet en heb heel veel moeite om het los te laten. Het enige wat me er van weerhouden heeft om contact met hem op te nemen is de gedachte dat hij gewoon wel verder gaat met zijn leven.

Inhoud syndiceren