Blog van Jeronimo

afbeelding van Jeronimo

Oja... krijgen we dit!

Hallo,

Ik ben een hele tijd niet meer op deze site geweest aangezien het allemaal vrij goed gaat de laatste tijd. Toch weer even een update van mijn kant. Ik hou het wel ff kort aangezien ik op mijn werk zit Knipoog

afbeelding van Jeronimo

Hoe vullen de alleen wonenden onder ons hun tijd in?

Voor de genen die alleen wonen... Wat doen jullie zoal om de gaten die je ex normaal opvulde opnieuw te vullen?

Vanuit mijn ouderlijk huis ben ik meteen samen gaan wonen. Ik was toen net 25. Begin vorig jaar raakte het uit met mijn toenmalige vriendin en zij trok weer bij haar ouders in. Ik heb toen een klein halfjaartje alleen gewoond. Dat viel me toen ontzettend zwaar. De zomermaanden waren wel makkelijker, maar toch vond ik het maar niets.

In de zomer leerde ik mijn meest recente ex kennen en die kwam vanaf het begin al veel bij me over de vloer. Zij had ook haar eigen huis in Den Haag, maar meestal was ze hier. Af en toe zat ik daar. Ik denk dat ik in de maanden augustus tot en met eind december gemiddeld zo'n 2 a 3 dagen in de week alleen was.

afbeelding van Jeronimo

Wat moet ik nu weer met dit 'nieuws'?

Van alle kanten krijg ik dingen over mijn ex te horen. Aan de ene kant ben ik natuurlijk super nieuwsgierig naar haar, maar aan de andere kant trekken sommige berichten mijn stemming lekker naar beneden.

Zo ook gisteren weer. Kreeg ik van een maat van me te horen dat haar nieuwe vriend, volgens 1 van haar beste vriendinnen, een 'blijvertje' zou zijn. Staren
Dit soort shit wil ik eigenlijk helemaal niet weten. Ik sla dan namelijk gelijk weer aan het malen en piekeren:

"Zou dat echt zo zijn? Nee, dat zegt ze alleen maar om zichzelf tegenover haar vriendinnen te verdedigen aangezien ze van de ene in de andere relatie rolt. Die vinden dat vast niet oke en daarom doet ze nu alsof ze helemaal verliefd is. Of zou het misschien echt zo zijn!? Misschien is ze wel helemaal gek op die vent. Ze is tenslotte wel heel erg vaak bij hem. Ze woont er praktisch en dat na 3!! weken."

afbeelding van Jeronimo

Was het allemaal wel echt?

Echt niet verwacht dat ik er zo mee zou zitten. 5 maanden relatie... wat is dat nou eigenlijk? Kort... zeer kort, maar voor mij voelt het toch alsof ik mijn beste maatje kwijt ben. Ik had echt het gevoel een zeer speciaal iemand tegen het lijf gelopen te zijn. Ok... haar voorgeschiedenis was niet bepaald fraai te noemen, maar ik dacht dat ze was veranderd. Niet dus, totaal niet veranderd, want de dag dat het uitging (of iig zeer snel erna) lag ze bij een ander in het nest en daar blijkt ze nu dus een relatie mee te hebben.

Ik dacht dat het voor haar ook zeer speciaal was allemaal. Hoevaak heeft ze wel niet gezegd dat ze het met mij zo gezellig had, dat ze zo met me kan lachen en weet ik wat ze allemaal nog meer zei. Ze zei dat ze dat de band die wij hadden zo sterk was en dat ze zoiets eigenlijk in haar hele leven nog niet meegemaakt had.

afbeelding van Jeronimo

Maak me zorgen!

Zoals een aantal van jullie weten is mijn relatie (de 2de in een jaar tijd) net voor kerst beëindigd.

Nu is het volgende aan de hand:

Ik maak me ernstig zorgen om de (geestelijke) gezondheid van mijn ex. Als ik alle dingen die zijn gebeurd op een rijtje zet, dan kan ik eigenlijk alleen maar concluderen dat ze het spoor volledig bijster is. Ze lijkt dwalende en opzoek naar iets dat ze telkens maar niet lijkt te vinden. Ze heeft nu iets met een kerel die uit een milieu komt dat totaal niet goed is voor iemand die niet lekker in haar vel zit. Hij gebruikt (veel) drugs. Coke, maar vooral MDMA (en dat zie je wel aan hem). Verder is het zo dat hij ook een groot drinker is. Qua gedrag en uiterlijk is het m.i. ook totaal haar type niet, maar goed... daar heb ik eigenlijk niets over te zeggen. Wie ben ik om dat te bepalen. Verder is die gast best wel oké. Best een gezellige gozer, maar hij schijnt (zelf nooit meegemaakt)totaal te kunnen flippen om niets en zich de volgende dag dan niets te herinneren. Brrr...

afbeelding van Jeronimo

Hoop het beste voor iedereen in 2007!!

2006 is bijna dood! Gelukkig!

Iedereen het beste! Dat we allemaal zsm van onze ldvd verlost zijn en dat we snel weer lekker in ons vel zitten!!

Happy 2007!

Greets, Jeronimo

afbeelding van Jeronimo

Te mooi om waar te zijn

Nou mensen, hier zit ik dan weer achter mijn laptop. Fijn een blogje schrijven op LDVD.NL Knipoog Jullie hebben een tijd niets meer van me gehoord op een enkel stukje commentaar na. Had immers een nieuwe vriendin en er was voor mij dus niet zoveel reden meer om hier mijn verhaal kwijt te moeten.

Nu is het dus ineens weer heel anders zo voor de feestdagen. Sinds vrijdag is het na 5 maanden ook over met mijn nieuwe vriendin. Heel jammer, maar achteraf gezien misschien wel het beste aangezien we beiden op bepaalde punten niet echt gelukkiger van elkaar werden.

In augustus kregen we iets met elkaar. Voordat wij iets met elkaar kregen had ze kort iets met een van mijn beste vrienden. Dat ging op een vervelende manier over en daar zat ze wel mee. Afijn... ze trok steeds meer naar mij toe en ik moest er eerst niet zoveel van hebben. Ik vond haar maar een beetje een losbol die van de een naar de ander leek te hoppen. Ze overlaadde me continu met complimentjes en zei dat ze zeer gecharmeerd van me was enzo. Het lag er dik bovenop dat ze me leuk vond. Ik nam dit allemaal maar met een korreltje zout, want ik vond het iets té allemaal. Bovendien was die vriend van mij niet de enige die met haar de lakens had gedeeld in een korte periode. Ze was daarvoor ook al een tijdje (lees een maand of 2) met een andere kennis van me geweest. Dit hoorde ik overigens via via, want in die periode kende ik haar nog niet.

Inhoud syndiceren