Blog van ZusjevanWillem

afbeelding van ZusjevanWillem

Mijn situatie nu: 'Knopen doorhakken'

Na veler verzoek een recente situatieschets.
Ik heb McDreamy (zo noem ik hem) zes weken geleden ontmoet op een heel aparte manier. (staat op mijn website beschreven)
Hij kreeg mijn nummer en 's avonds was onze eerste date. Ik vertelde hem op die eerste date dat ik hem leuk vond (was echt na de eerste avond verliefd, heel vreemd maar het klikte gewoon) hij vertelde over zijn relatie van 5 jaar die net 5 maanden uit was. Op een heel vervelende manier gegaan en daardoor kon hij me nu nog niet geven wat ik verdien.

afbeelding van ZusjevanWillem

(Stalkende) ex

Deze blog heb ik op 14 november op mijn eigen weblog gepubliceerd.

Iedereen gaat anders met zijn liefdesverdriet om. Daar waar ik rustig blijf en me neerleg bij het eindigen van een eerst mooie relatie waarvan het einde voelbaar was, ging mijn ex mij 'lastigvallen'.
Een klein fragment van hoe ldvd uit de hand kan lopen.. En ook om te illustreren hoe moeilijk het soms is in te spelen op iemand die elke 2 uur van houding verandert (boos, verdrietig, lief)

afbeelding van ZusjevanWillem

Zondagavond

Ik lijk misschien een beetje te spammen maar ben nu een aantal maanden single (blog al langere tijd op mijn eigen weblog) en heb verschillende stadia doorlopen.
Ik was degene die de relatie verbrak maar alleen zijn is soms moeilijker dan je denkt. Zo ook een van mijn zondagavonden:

Zondagavond:

Ik zit er even helemaal doorheen.
Na een aantal dagen onder de mensen geweest te zijn, zit ik dan nu op zondagavond alleen op de bank.
Not so happy single right now.
Ik baal ervan dat ik mijn emoties niet onder controle heb.

Ik verveel me maar ik heb ook nergens zin in.

afbeelding van ZusjevanWillem

Tranen met tuiten op Valentijnsdag

Zoals al eerder vermeld, ik ben al 2,5e maand aan het bloggen op mijn eigen weblog. Ik vind een aantal van mijn blogs redelijk aansluiten bij wat jullie hier schrijven. Zo ook deze, mij echte liefdesverdriet kwam 8 maanden later:

Eerder heb ik al een beetje uitgeweid over mijn uitstapjes naar ‘ de vrouwenwereld’. Nou wil het zo zijn dat de jongen met wie ik destijds een relatie had, tegenwoordig uitstapjes maakt naar ‘de mannenwereld’.
Ja, je leest het goed.

afbeelding van ZusjevanWillem

Kennismaking met mij: 'Relatiestatus Single'

Ik heb een blog op http://willemszusje.wordpress.com
Ik vond deze website en het leek me leuk hier aan te sluiten.
Ik begon mijn blog met deze.

Daar zit ik dan. Op de bank in m’n nieuwe huisje met m’n laptop op schoot en een zak chips naast me. ’Comfort food’, altijd goed.
M’n laatste relatie net beëindigd. Weer 1,5 jaar van m’n leven gegeven aan een vent.

Dan de gedachte ’Wanneer ben ik eigenlijk voor het laatst single geweest?’ in mijn hoofd. Na mijn relatie van 2 jaar met R meteen doorgerold in een relatie van 1,5 jaar met F.
What was I thinking..?

Inhoud syndiceren