2012

afbeelding van jaspera

2012, het jaar dat de wereld vergaat. Van mij mag het. Dat wil zeggen, mijn persoonlijke wereld dan. Voor alle mensen die wel van het leven genieten hoop ik dat de Maya’s het bij het verkeerde eind hadden.

Na 5,5 jaar is het verdriet om de verbroken relatie inmiddels wel gezakt, al heeft dat verdomd lang geduurd. Wat er voor in de plaats is gekomen is het besef dat ik altijd alleen zal blijven. Iets dat ik inmiddels ook al een tijdje geaccepteerd heb maar dat nog altijd niet vrolijk stemt.

Ondertussen kabbelt het leven voort. Zonder doel, zonder langdurig geluk. De energie om door te gaan haal ik uit ervaringen als een mooi concert, een goede wedstrijd of een leuke film danwel televisieserie. Dergelijke dingen maken me weliswaar gelukkig, het probleem is dat het allemaal kortdurende gelukservaringen zijn. Over het algemeen voelt mijn leven, ondanks dat ik het altijd enorm druk heb, als een grote leegte. Zo nutteloos en treurig dat de zin ervan mij behoorlijk onduidelijk is. Dus mocht iemand nog een verdwaalde Maya tegenkomen, stuur ‘m maar door naar mij. Dan zal ik wel even met ‘m babbelen.

Ik wens iedereen een bijzonder gelukkig Nieuwjaar toe en wie weet tot volgend jaar!

afbeelding van ptm

ptm @jaspera

Hey jaspera,
Écht jaspera,ook voor jou komt de grote liefde ooit op je levensweg!!
Het is je gegund.
Grt,
ptm(hmvrpm78)

afbeelding van NaRegenKomtZonneschijn

Wat er voor in de plaats is

Wat er voor in de plaats is gekomen is het besef dat ik altijd alleen zal blijven.

why??

afbeelding van Unremedied

Ai jaspera, eigenlijk had ik

Ai jaspera, eigenlijk had ik gehoopt wat anders te lezen toen ik je blogje opende... Het is lang geleden dat je voor het laatst hier een blogje gepost had en ik hoopte stiekem dat dat een goed teken was, maar eigenlijk is er nog niet zoveel veranderd dus, behalve dan dat het verleden een plek gekregen heeft... Je weet dat de sleutel tot het niet alleen blijven, vooral is om eerst juist wel een soort langer durend geluk met jezelf te vinden he? Blij te zijn met wie je bent, hoe alles is en de elementen die je stiekem mist, kun je dan in de toekomst plaatsen, omzetten in de hoop, nee de verwachting, dat die ook wel op hun plek komen.

Al weet ik uiteraard dat dat niet een schakelaartje is die je even makkelijk omzet. Hoe dan ook hoop ik dat 2012 voor jou een flinke kentering gaat betekenen, zodat je aan het einde van dit jaar een blog plaatst met een blijere inhoud.