Blog van jaspera

afbeelding van jaspera

Oudejaarsavond

Brrr, weer die ellendige oudejaarsavond. De vreselijkste avond van het jaar als je het mij vraagt. Wat mij betreft schaffen we dit feest af, al zullen de niet-singles het daar waarschijnlijk niet mee eens zijn...

afbeelding van jaspera

Oudejaarsavond

Het jaarlijkse, traditionele bezoekje aan deze site. Aan eenieder die het zwaar heeft op dit moment: ik hoop van harte dat 2017 je beter gezind zal zijn dan 2016. Wees gelukkig, nothing else matters!

Take care!

afbeelding van jaspera

Oudjaarsavond

Ieder jaar op oudjaarsavond kom ik toch weer even terug naar deze plek. Mogelijk omdat oudjaarsavond voor singles (zoals ik) misschien wel de vervelendste avond van het jaar is. Zo ervaar ik dat tenminste. Ik ben eigenlijk wel erg benieuwd hoe anderen dat ervaren.

In ieder geval alvast de beste wensen voor het nieuwe jaar voor eenieder die dit leest. Hou je taai!

afbeelding van jaspera

Oudejaarsavond

Jaarlijks kom ik nog even terug naar deze plek en ik constateer telkens weer dat er weinig verandert. En dat is goed, want nog immer worden mensen door lotgenoten of ervaringsdeskundigen door moeilijke tijden heen gesleept.

Ik wil alle bezoekers van dit mooie medium het allerbeste wensen voor 2014. Het leven is niet altijd een pretje, ik weet er alles van. Probeer te genieten van de dingen die je daadwerkelijk gelukkig maken, hou je vast aan die momenten en hopelijk gaat de zon eens voor langere tijd schijnen.

Tot volgend jaar!

afbeelding van jaspera

Traditiegetrouwe terugblik

afbeelding van jaspera

2012

2012, het jaar dat de wereld vergaat. Van mij mag het. Dat wil zeggen, mijn persoonlijke wereld dan. Voor alle mensen die wel van het leven genieten hoop ik dat de Maya’s het bij het verkeerde eind hadden.

Na 5,5 jaar is het verdriet om de verbroken relatie inmiddels wel gezakt, al heeft dat verdomd lang geduurd. Wat er voor in de plaats is gekomen is het besef dat ik altijd alleen zal blijven. Iets dat ik inmiddels ook al een tijdje geaccepteerd heb maar dat nog altijd niet vrolijk stemt.

afbeelding van jaspera

Terugblik op 2009

De laatste dag van het jaar. Tijd voor de ‘traditionele’ terugblik. Daar ben ik lekker snel klaar mee, want ook dit jaar laat zich weer samenvatten in drie luttele woordjes: kut met peren.

Maar goed, we zijn weer een jaartje dichter bij het einde. Ik wens eenieder veel geluk en wie weet tot volgend jaar.

Inhoud syndiceren