Blog van jaspera

afbeelding van jaspera

Oudejaarsavond

Recent is er hier weer wat activiteit zie ik. Aan de ene kant doet dat me deugd, aan de andere kant betekent dat ook dat er momenteel mensen door een moeilijke tijd heen gaan. Hopelijk kan iedereen die steun nodig heeft het vinden, hier dan wel elders. Veel sterkte gewenst en in ieder geval tot volgend jaar!

afbeelding van jaspera

Oudejaarsavond

Mijn traditionele bezoekje aan deze site op de laatste dag van het jaar. Het lijkt erop dat het hier niet heel druk meer is. Dat was vroeger wel anders! Hopelijk gaat het jullie allemaal goed en veel sterkte voor iedereen die nu door een moeilijke periode gaat!

afbeelding van jaspera

Oudjaarsdag

Mijn jaarlijkse bezoekje aan deze site. Goed om te zien dat ie nog altijd bestaat, al lijkt de activiteit in de loop der jaren wel wat te zijn afgenomen. Desondanks is het fijn dat er een plek is waar je met al je liefdessores terechtkunt. Hopelijk is dat over een jaar nog steeds het geval. Tot dan!

afbeelding van jaspera

Oudejaarsavond

Het traditionele bezoekje aan deze site op oudejaarsavond. Veel sterkte gewenst aan eenieder die op dit moment door een nare periode gaat. Hopelijk heeft 2020 veel goeds in petto voor jullie allemaal. Hou je taai vanavond en tot volgend jaar!

jaspera

afbeelding van jaspera

Oudejaarsavond

Het is weer oudejaarsavond, dus weer tijd voor mijn jaarlijkse bezoek aan deze site. Ben benieuwd hoeveel mensen er hier nog af en toe een kijkje nemen. In ieder geval wens ik eenieder die op dit moment rondloopt met een gebroken hart veel sterkte met het herstel daarvan. Hopelijk brengt 2019 het nodige geluk voor jullie allemaal.

Groet en tot volgend jaar!

afbeelding van jaspera

Oudejaarsavond

Brrr, weer die ellendige oudejaarsavond. De vreselijkste avond van het jaar als je het mij vraagt. Wat mij betreft schaffen we dit feest af, al zullen de niet-singles het daar waarschijnlijk niet mee eens zijn...

afbeelding van jaspera

Oudejaarsavond

Het jaarlijkse, traditionele bezoekje aan deze site. Aan eenieder die het zwaar heeft op dit moment: ik hoop van harte dat 2017 je beter gezind zal zijn dan 2016. Wees gelukkig, nothing else matters!

Take care!

Inhoud syndiceren