Blog van Fro

afbeelding van Fro

4 juli

het is zomaar een datum.....maar het houdt mij al weken bezig.....wat moet ik doen.

afbeelding van Fro

het is alweer een tijd geleden

dat ik de behoefte voelde om iets te schrijven. Bleef wel lezen, maar had eigenlijk niets te melden. Nou ja, ik heb hier op dit forum twee vrienden waar ik mijn verhaal kwijt kan en maak daar dus ook gretig gebruik van Glimlach. Het begon gisteren al: opzien tegen de dag van vandaag. Kies er bewust voor deze oud en nieuw alleen door te maken samen met mijn hondjes. Ja, dat wordt zwaar, maar zo heeft ook niemand last van mijn emoties. Terwijl het eigenlijk best goed met me gaat. Ben al een eind in de verwerking van mijn verdriet. Ben er nog niet helemaal, maar echt op de goede weg.

afbeelding van Fro

soms overvalt het je....

Ik had toch een goeie week al zeg ik het zelf. Met veel dank aan twee mensen hier op de site (jullie weten zelf wel dat je dat bent hè Glimlach ). En dan toch is het er ineens......weer dat gevoel. Verdriet, pijn. Liep ineens weer met de tranen over mijn wangen met mijn honden te wandelen! Komt het omdat mijn ex ineens een berichtje stuurde van de week? Wilde weten hoe het met me ging. Gvd.....daar zat ik nu net niet op te wachten. Hij dwingt me nu weer om erover na te denken of ik wel contact wil, of dat het voor altijd klaar moet zijn. Ik wil daar niet over nadenken......want ik weet het niet!

afbeelding van Fro

onrust in mijn lijf

Lig alweer 2 nachten bijna de hele nacht wakker! Ben zo onrustig. Wil liever vandaag dan morgen mijn leven weer wat op orde hebben.....het weer leuker hebben. Lees vaak over: ga iets leuks doen met vrienden/vriendinnen. Maar ik zou het liefst lekker uitgaan, wat drinken zodat ik mijn verdriet even kan vergeten. Maar niemand met wie ik dat kan doen! Klinkt wel sneu toch. Heb me wel opgegeven voor salsa les in januari. Ga er helemaal alleen naar toe.....als ik uiteindelijk durf. Vind het doodeng.

afbeelding van Fro

huilend op de bank

Shit!!!! Bijna 2 weken geen traan gelaten. Nu weer huilend op de bank. Komt zeker omdat het weekend is. Heb zowel zaterdag als zondag iets te doen, maar voel me toch heel slecht. Kan alleen maar denken hoe hij lachend en genietend het weekend in gaat......iets wat hij in een mail zei twee weken terug maakt me boos en heel verdrietig. Hij schreef dat hij blij en opgelucht was!!!! Was het dan zo'n verschrikking om met mij samen te zijn?????

afbeelding van Fro

verdriet verwerken of wegdrukken

Hallo lieve mensen op deze site.......heb weer een piekermomentje. Zou graag weer adviezen mogen ontvangen van jullie, want heb al eerder gemerkt dat dit werkt....

afbeelding van Fro

met een ander

gezoend....Ben net sinds bijna 3 weken vrijgezel. Jullie kennen mijn verhaal wel, denk ik. Ben op een 3 daagse georganiseerde skitrip geweest met een clubje van de skischool. In totaal zo'n 350 man daar. Ook een feest maandagavond. Had helemaal niet geslapen de nacht ervoor omdat ik mijn ex zijn whatsapp weer gecheckt had. Veel verdriet en gepieker. Toch waren deze vakantiedagen geweldig. Weer gelachen, drankje gedaan etc. Toen het feest: zag een man die ik wel aantrekkelijk vond, zijn ogen vooral. Al weet ik niet of ik er nu weer zo over zou denken...in real life. Had 2 drankjes op.

Inhoud syndiceren