Competitie

afbeelding van jaspera

14-10-2006

In de situatie waarin ik nu verkeer is mijn favoriete sport mijn favoriete sport niet meer. Ik heb geen plezier meer in tafeltennissen. Om mezelf niet te veel te kwellen speel ik zo weinig mogelijk competitiewedstrijden mee. Zeker thuiswedstrijden laat ik zo veel mogelijk aan mij voorbij gaan, omdat mijn team en dat van haar dan tegelijk spelen. Door de afwezigheid van de kopman van ons eerste team was ik echter de aangewezen invaller. Ook dat team speelt op dezelfde tijd. Ik heb er lang over nagedacht maar heb besloten om toch te spelen.

Ik zit alweer een tijdje in een dip en een confrontatie met haar helpt me daar zeker niet uit. Hoewel we vandaag geen woord gewisseld hebben, voelde het toch alsof er een soort van communicatie was. Een vluchtige blik kan immers ook veel zeggen, al ben ik vandaag niet veel wijzer van haar geworden. Dat hoeft ook niet, ik moet me niet met haar bezighouden.

Het was in ieder geval weer goed zuur. Ik voelde me al continu verdrietig maar vanmiddag/vanavond op de club werd dat gevoel nog maar eens versterkt. Wat zag ze er weer goed uit. Ze had zelfs een haarband in. Ze weet verdomme dat ik gek ben op haarbanden en zeker op dat ene meisje met een haarband. En toen ze na de wedstrijd onder de douche vandaan kwam?¢‚Ǩ¬¶ Jee wat is ze toch ongelooflijk sexy! En wat doet het pijn dat ik haar niet even kan omhelzen en dat ik haar niet zomaar even een kus kan geven. Dat is voorbij.

Om dit alles een nog definitiever aanzicht te geven had ze de spullen die ze nog van me had in een plastic zak gedaan en die aan mijn broertje gegeven. Die spullen waren een tafeltennisbatje, dat ze van me geleend had toen ze die van haar kwijt was, een pyjama en een tandenborstel. Die laatste twee dingen hebben het afgelopen jaar op haar studentenkamer gelegen. Nu heb ik ze dus weer terug en is er niets meer wat ons bindt. Dat was er natuurlijk al niet meer maar toch voelt dit toch weer als een stukje definitiever, terwijl dat eigenlijk nergens op slaat.

Net toen ik begon met het schrijven van dit stukje sprak ze me weer aan op msn. Ze wilde me even laten weten dat ik er supergoed uit zie. Dat moest ik gewoon als een aardig compliment opvangen, maar waarom zegt ze me dit? Ik zou haar ook wel willen zeggen dat ze er fantastisch uit ziet maar dat kan gewoon niet. Verder vertelde ze me dat het niet goed met haar gaat. Dit heeft ze me de afgelopen dagen al vaker laten weten. Gisteren liet ze weten dat ze me nu heel hard nodig heeft. Ze heeft problemen thuis (en misschien heeft ze het met andere dingen ook wel moeilijk, maar dat weet ik niet). Ik weet wat dat voor problemen zijn maar ik vind niet dat ik nu de persoon ben die haar moet steunen. Op mijn opmerking dat ze nu anderen heeft om haar te helpen wanneer ze problemen heeft zei ze dat ik de enige ben die de situatie begrijpt. Toen ik zei dat anderen dat op den duur ook wel gaan begrijpen zei ze nogmaals dat ze steun van MIJ wilde. Tja, wat moet ik daar nou mee. Ik moet afstand nemen en dat kan natuurlijk niet wanneer ik haar steun en inga op haar complimenten. Waarom zegt ze me dat soort dingen? Ze heeft toch een nieuwe liefde? Je zou toch zeggen dat hij de eerste persoon zou zijn om haar te steunen.

Kortom, het is weer goed zuur allemaal. Ik zit dus al weer een tijdje in een dip en na vandaag is het alleen nog maar erger geworden. Ik hoop maar dat dit alles snel voorbij gaat want ik zou graag verder gaan met mijn leven.

afbeelding van leegleven

blijf volhouden!!!!

Geen contact, niet of nauwelijks reageren en afstandelijk doen. Het is het allermoeilijkste waarschijnlijk dat je nu zou moeten doen. Maar als je haar terugwilt is dit het beste. Vrouwen willen vaak datgene hebben dat ze niet krijgen kunnen. Probeer het, je zult zien dat het effect heeft. Sterkte

afbeelding van melancholie

....... of als je ze niet terug wilt

Dit is ten alle tijde het beste. Ook als je doel niet is ze terug te willen. Ze moet zich beseffen dat ze met het einde van jullie relatie, ook haar persoonlijke coach kwijt is. Voor bepaalde of onbepaalde tijd..... dat moet nog blijken natuurlijk.

Ik zou haar duidelijk maken dat je haar steun en toeverlaat niet kan zijn omdat dit gewoon te veel pijn doet. Als ze om je geeft, zal ze dit begrijpen. Begrijpt ze het niet is het een egoistische..... eh...... trut

Sterkte

afbeelding van mike_r

.

.

afbeelding van mike_r

als ik dit stukje van je

als ik dit stukje van je lees, denk ik gewoon 1 ding; waarom zijn sommige mensen zo "uitmaakgeil".

Bovendien zou ik haar geen aandacht geven, want als ze zich weer lekker voelt is de kans groot dat ze geen contact meer met je opneemt.

afbeelding van Dearest

Wat is dat rottig om te

Wat is dat rottig om te horen Jaspera, vooral omdat ik dacht dat het juist goed zou gaan met jou!
Idd, zoals de anderen zeggen. Jij hoeft haar niet meer te steunen, dat is jou taak niet meer.
En als ze een ander heft gaat ze idd toch lekker daar heen?!
Mijn ex had ook van zulke vreemde dingen. Zeggend dat ex inhoud dat je elkaar niet meer ziet. Maar dan wel 2 a 3 weken later met mij meewillen naar mijn eindfeest als mijn introducee! En dat terwijl hij toen een nieuwe vriendin had. Kan je het zelf geloven? Ikke niet. Zeggend dat ik het uitgmkt hebt, wat ook niet klopt.
Ach, exen: je snapt er niks van!
Dus probeer haar duidelijk te maken dat ze niet meer bij jou hoeft aan te kloppen met problemen, hoe graag je haar ook wilt helpen. Ze moet naar haar nieuwe vriend gaan dan. Hij zal het ook wel gaan begrijpen toch???

Liefs,
Dearest...

afbeelding van jaspera

Ja dat lijkt mij ook. Als

Ja dat lijkt mij ook. Als het serieus is dan zal hij haar en haar familie toch ook een keer moeten leren kennen. En ik wil haar inderdaad echt heel graag steunen maar dat kan ik gewoon niet. Ben bang dat dat ten koste van mezelf zou gaan. En ook al gaat het nu al slecht met me, ik heb liever niet dat het nog slechter gaat.