Ik mis je

afbeelding van jaspera

Het mooie weer lijkt even terug te keren in het land, maar voor mij lijkt het leven op deze zonnige dag toch erg donker. Ik zit haar weer eens vreselijk te missen. Ik zou er heel veel voor over hebben als ik nu gewoon op de trein kon stappen om haar op te zoeken, samen de avond door te brengen en in elkaars armen in slaap te vallen.

Waarom wil ik dat zo graag? Op het einde van onze relatie was het op dat soort avonden vaker niet dan wel gezellig. Vaak gingen we met ruzie slapen. Zo is het heel vaak gegaan. Waarom wil ik dat nu dan zo graag? Ik kan toch gewoon denken aan al die keren dat het niet leuk was als we bij elkaar waren, dan zou dat verlangen normaal gesproken toch wel moeten verdwijnen. Dat is echter het bizarre van de situatie van liefdesverdriet, dat gaat zomaar niet. Je ziet alleen het positieve. En zo onlogisch is dat natuurlijk ook niet, het was immers ook erg vaak wél heel erg leuk. Maar het zal nu nooit meer leuk zijn. Dat soort avonden zullen zich nooit meer voordoen. Elke keer wanneer ik me dat bedenk doet het me pijn. Ik weet dat het beter is wanneer we die momenten nooit meer mee zullen maken, maar ik zou zo graag willen dat het anders was. Ik kijk uit naar de avond dat ik weer als jouw vriendje bij je op bezoek mag komen. Tevergeefs. Het zal niet meer gebeuren, nooit meer?¢‚Ǩ¬¶wat een pijn.

Ik mis je lieverd! Ik zit hier achter mijn computer en kijk naar m'n deur. Zojuist fantaseerde ik dat jij plotseling mijn kamer binnen kwam lopen en spontaan stonden de tranen in m'n ogen. In gedachte gaf ik je een dikke knuffel en bleven we elkaar heel lang stevig vasthouden. Maar helaas, toen ik uit m'n droomwereld stapte, stond daar niemand.

Ik mis je echt heel erg lieverd!! Ik mis je warmte en je liefde. Ik mis dat mooie, lieve meisje met dat hartje van goud. Zoals jij is er geen tweede.

En ja, misschien ben ik het nu wel allemaal aan het idealiseren, maar dit is wat ik op dit moment voel. Maar wanneer ik over haar zeg dat ze zo lief, mooi, etc. is, dan is dat geen idealiseren, want dat is ze namelijk ook echt. Dat zal ik ook altijd blijven vinden.

Zucht, deze avond zal ik dus wederom op mijn eigen kamer doorbrengen en niet op die van haar. Er is voetbal op tv, maar eerlijk gezegd zal het me worst zijn of Nederland wint of verliest. Vroeger kon ik nog wel genieten van een avondje in alle rust voetbal kijken. Tegenwoordig word ik er niet vrolijk meer van (en dat ligt niet aan het belabberde spel). Schatje, ik hoef die wedstrijd niet te zien, ik ben véél en véél liever bij jou vanavond! Schatje?¢‚Ǩ¬¶luister je? Oh nee, natuurlijk niet, wij horen niet meer bij elkaar, je ogen en oren zijn nu gericht op iemand anders..... Verdrietig

afbeelding van Speler

Gevoel

Hoi Jaspera,

leef met je mee, ken het gevoel. Been there done that. Het is een hele boterham die te slikken valt, zoals je zelf in 1 van je blogs (dacht ik) schreef, de zure appel.
Mja, we weten slechts wat we echt missen als het er niet meer is. Ze is niet meer voor jou. Ik kan geloven dat je ze ontzettend mist. Dat niets je interesseert is denk ik ook heel normaal, maar het zal beteren!

Sterkte,

Speler

Life is what you make of it...or not!
Don't let my nick fool you.
Don't be a rabbit, let the hunters see what you think of them!

afbeelding van jaspera

zure appel

Thanks Speler! Die metafoor van die appel was niet van mij, maar ik heb er vandaag al wel een paar flinke happen van genomen. En ik kan je vertellen: hij is inderdaad behoorlijk zuur!

afbeelding van Speler

Appeltje

Hehe Dissy,

mijn excuses voor de mooie metafoor aan een verkeerde persoon toe te wijzen. Langs de andere kant we zitten allen in hetzelfde schuitje en ik weet bijna zeker dat je mij mijn vergissing wel vergeeft.
Hoop dat het snel beter gaat en laat de ex gaan met haar kinderstreken.

Groet,

Speler

Life is what you make of it...or not!
Don't let my nick fool you.
Don't be a rabbit, let the hunters see what you think of them!

afbeelding van Dearest

Hey Jaspera, wat een mooie

Hey Jaspera,
wat een mooie blog is dit zeg. Ik wou dat iemand dit voor mij schreef.
Misschien moet je haar dit laten lezen?
Het doet zo'n pijn, maar je komt er ooit weer overheen.
Gewoon volhouden en niet opgeven...

Dikke knuf,
Dearest...

afbeelding van jaspera

Bedankt voor je lieve

Bedankt voor je lieve reactie Dearest Glimlach. Ik hoop maar dat ik er ooit helemaal overheen kom. Op zo'n dag als vandaag is dat toch weer wat moeilijker voor te stellen. Het missen van haar blokkeert nu de mogelijkheid tot helder denken.

Ik denk niet dat het verstandig is als ik haar dit laat lezen. Volgens mij heeft zij daar ook niet echt behoefte aan. Het is over, het komt nooit meer goed en bovendien is zij zich al een tijdje aan het richten op haar nieuwe vlam. Hoe ontzettend pijnlijk dat ook is, je hebt gelijk, ik moet volhouden en niet opgeven.

Nogmaals bedankt en ook een knuffel voor jou

afbeelding van LizanneLostLove

good luck

if it doesn't kills you it can only make you str0nger

liefde kan zo mooi zijn de warmte liefde leuke dingen kriebels.. en toch zo onbegrijpelijk het onbegrip twijfel..
ik ben zelf ook nog steeds bezig met over mn ex heen te k0men.. sommigen doen alsof het zo makkelijk is.. was het maar zo.. kon ik maar zo makkelijk denken ach op naar de volgende.. maar ik weet dat het ook wel weer goed komt. het gaat nou redelijk goed met me en ik hoop dat dat alleen maar beter word.. zo hoop ik dat ook voor jou!! en zelfs sneller dan dat het bij mij gaat. veel sterkte

groetjes lizanne

afbeelding van jaspera

Dankjewel! Was het inderdaad

Dankjewel! Was het inderdaad maar zo makkelijk, dan zaten wij hier nu niet met z'n allen. Fijn dat het goed met je gaat, hopelijk weet je dat goede gevoel vast te houden!

afbeelding van Roberto

Acceptatie

Het is heel goed dat je wel heel duidelijk hebt dat het niet meer goed komt. Het uiten van deze gevoelens is de volgende grote stap naar een betere toekomst!

Sterkte,

Roberto