Jarig

afbeelding van jaspera

Vandaag is het dan zover. Deze datum zal voortaan waarschijnlijk met rood omcirkeld zijn in haar agenda. Het is vandaag namelijk de verjaardag van haar nieuwe lover. Hoe ik dat weet? Lang leve de profielpagina's op internet :S. Ik heb ze enige tijd geleden volledig uit mijn leven verbannen, want al die informatie die ik daardoor krijg te verwerken maakt me alleen maar gek. Ik wil het wel weten maar ik weet dat het me alleen maar pijn doet. Ik durf haar profielpagina niet eens meer te bekijken uit angst dat ze het woordje "single" inmiddels vervangen heeft door "relatie", al dan niet met een ultra vrolijke smiley erbij ofzo :S.

Wat zou ze voor hem gekocht hebben? Zou ze bij hem zijn wezen slapen vannacht zodat ze om 12u vannacht de eerste is geweest die hem heeft gefeliciteerd en om daarna nog een romantische nacht te beleven? Viert hij zijn verjaardag ook voor zijn familie en zal zij daar dan ook bij zijn? Ik weet dat ze zondag a.s. iets heeft, zou dat het misschien kunnen zijn?

AAAAAAAAAAAAAAAAAHH, ik word er helemaal gek van! Mijn hele geest is doordrenkt met gedachten aan haar. Waarom kan ik haar niet uit mijn hoofd krijgen?!

afbeelding van Chriske

Lieve Jaspera,Je moet echt

Lieve Jaspera,

Je moet echt stoppen met aan die dingen te denken, want je maakt jezelf alleen maar gek! Ik weet dat het enorm moeilijk is, maar je moet het echt proberen. Probeer niet te denken aan de dingen die zij doet met hem, maar die jij in de toekomst ook zult hebben met iemand anders.

Op dit moment maak ik hetzelfde mee. Mijn ex heeft/had al een nieuwe vriendin voordat de relatie tussen ons eindigde. En ik was constant aan het denken wat hij nu met haar zou doen, of ze ook al bij zijn familie was geweest, wat ze deden in bed. (Doe ik nog steeds wel een beetje). Maar op een gegeven moment zag ik alleen nog maar dat voor me en zo kun je niet leven.

Dus Jaspera, kom op! Denk aan leuke dingen!

Heel veel sterkte,

Liefs, Chriske

* When does the hurting stop.. *

afbeelding van littleme

lieve jaspera

het is echt heel moeilijk.. want je wilt aan de ene kant toch nog weten wat ze precies doet, omdat ze nog zo diep in je hart zit..
een nieuwe lover is echt ontzettend k*t want dan heb jij het gevoel dat zij er al helemaal overheen is terwijl jij hier weg zit te kwijnen...
laat je niet gek maken.. niet aan denken wat zij doet met die gast...
echt niet... ga lekker weg.. vooral uit huis.. want thuis zitten maakt het r ook niet beter op.. kan je aan alles denken..
ik ken het... dat denken en malen maakt je gek..

heel veel succes... you can do it

x x x

little me

afbeelding van claudette

Kwelling....

Oh Jaspera,

Wat een verschrikkelijke off-day heb je nu?¢‚Ǩ¬¶.
Ik sluit me aan bij Little Me; ga het huis uit, ga dingen doen, zoek afleiding, weg bij die PC. Niet aan denken, ga het ook niet opzoeken (zoals op internet) maar goh joh wat herken ik dit?¢‚Ǩ¬¶.wat zou hij/zij doen nu met, wat zou de hij/zij hem hebben gegeven, hoe hebben ze het gevierd, hebben ze nu veel pret, straks geven ze een feestje met hun vrienden (waar jij niet meer bij hoort want jij bent immers persona non grada?¢‚Ǩ¬¶.).

Jaspera let wel; het is jouw leven, jij hebt de regie hierover, en niemand anders.
JIJ kan de situatie veranderen en niet je ex. JIJ kan het leuk voor jezelf maken, niet je ex.
En lieverd, JIJ kwelt jezelf op dit moment, niet je ex?¢‚Ǩ¬¶.
Het is hard maar waar?¢‚Ǩ¬¶?¢‚Ǩ¬¶

Dus, kop op; ACTIE! Trek je jas aan en ga naar buiten, al is het maar voor een kwartiertje. Even de zinnen verzetten en niet meer op internet naar profielen o.i.d. kijken!

X Claudette

afbeelding van jaspera

Heel erg bedankt voor jullie

Heel erg bedankt voor jullie reacties! Ik weet het, ik moet er niet aan denken, maar het is zo moeilijk om je daar tegen te verzetten. Die profielen bekijk ik al een tijdje niet meer. Dat scheelt wel een beetje maar het zorgt er natuurlijk niet voor dat ik niet meer aan haar en haar lover denk. Om de een of andere reden heb ik gewoon onthouden dat vandaag zijn verjaardag is.

Je hebt helemaal gelijk Chriske, zo is niet te leven. Ik maak mezelf echt helemaal gek. Het klopt, Claudette, dat ik dat zelf doe, maar ik ben soms gewoon niet sterker dan mezelf.

Ik neem jullie raad ook zeker ter harte. Vanochtend ben ik wezen schilderen in mijn nieuwe appartementje en vanmiddag ga ik tennissen met een studiegenoot en vervolgens fitnessen met een vriend van me. Vanavond zal ik wel voetbal gaan kijken (al boeit me dat helaas niet zoveel meer). Ik heb dus genoeg te doen maar ik ben bang voor de momenten dat ik even niks te doen heb, zoals wanneer ik vanavond naar bed ga.

Maar goed, ik ga nu maar snel een trein halen. Nogmaals bedankt allemaal!

afbeelding van melancholie

Sterk zijn

Goedzo. Dingen doen Jaspera, sterk zijn. Ook al voel je je vanbinnen soms helemaal gebroken.

Internet heeft zo z'n slechte kanten. Deze site is best ok, maar dat je zo zelfs wiet wanneer de nieuwe vriend van je ex jarig is........
Moet je maar niet meer naar kijken naar dat profiel, maar ik weet dat dat soms moeilijk is.

Die berg bij m'n naam ben jij weer aan het beklimmen. Als je goed kijkt is het volgende dal weer wat minder diep.... en je wordt steeds een betere klimmer he.

Sterkte

afbeelding van jaspera

Die profielen heb ik

Die profielen heb ik inderdaad een tijdje geleden volledig afgezworen want die maken me helemaal gek. Dat potje tennis vanmiddag heeft me wel goed gedaan. Heb weinig aan haar gedacht toen ik aan het tennissen was. Dat was wel even fijn maar daarna kwam ik toch weer in de realiteit terecht. Op het station was ik steeds bang dat ik haar zou zien in treinen die in de richting reden van de woonplaats van haar nieuwe lover. Hoe ziek ben je dan?! Op dit moment weet ik het doemdenken gelukkig enigzins binnen de perken te houden maar ik ben bang dat ik dat niet de hele avond vol kan houden.

Over dat klimmen: op de fiets zou ik volgens mij best een redelijke klimmer kunnen zijn maar in de situatie van ldvd heb ik toch minder vertrouwen in mijn klimmerscapaciteiten.

afbeelding van melancholie

Trust yourself

Jaspera, je weet toch heel goed met de situaties om te gaan. Alle vorige situaties heb je, even teruglezend hardstikke goed aangepakt. Dat is klimmen! Dit gevoel van kwelling geef je ook z'n plaats. Het zal niet ineens over zijn en op zulk soort dagen komt het misschien weer terug.

Je bent dan misschien niet de snelste klimmer, wel een berekenende die niet zomaar bij een flinke misstap het ravijn indondert.

Welterusten

afbeelding van panic

verdriet

Ja, in die onvoorziene momenten komt het verdriet om de hoek kijken. Ik voel me momenteel heel sterk, maar ben er wel bedacht op dat dat ook weer kan verdwijnen. Er is verdriet wat je jezelf kan besparen, zoals op internet kijken. Ik ben altijd nog heel blij dat mijn ex en ik niet chatten, dat hij dat sowieso niet doet. Dus dan heb ik niet de gedachtes "met wie zit ie nu te chatten?". Dat geeft echt meer rust. Ik snap wel hoor, dat je dan toch op zo'n profiel gaat kijken, zou ik ook doen. Maar als dat er niet is, dan lucht dat wel op.
Succes vanavond als je naar bed gaat!