Oudejaarsavond

afbeelding van jaspera

Brrr, weer die ellendige oudejaarsavond. De vreselijkste avond van het jaar als je het mij vraagt. Wat mij betreft schaffen we dit feest af, al zullen de niet-singles het daar waarschijnlijk niet mee eens zijn...

Oudejaarsavond is dus niet bepaald mijn favoriete moment van het jaar, maar wel het moment waarop ik hier altijd weer even een kijkje kom nemen. Ik ben nu volgens mij al zo'n 11 jaar 'lid' van deze site. Het moge duidelijk zijn dat er in die tijd veel gebeurd is. Echt lange relaties heb ik sindsdien niet meer gehad, maar ik heb op liefdesgebied al wel vele, vele debacles meegemaakt. En mocht het enige troost bieden voor alle mensen hier die middenin de fase van liefdesverdriet zitten: ondanks al die mislukkingen is dat extreme gevoel van ldvd nooit meer zo erg geweest als toen. Natuurlijk heb ik bij wéér een afwijzing nog wel liefdesverdriet gehad, wat soms ook net zoveel pijn deed als toen die eerste keer, maar wat in ieder geval een stuk minder lang aanhield.

Ik ben nog altijd single as a pringle, maar gelukkig zonder de pijn die velen van jullie op dit moment moeten doorstaan. Houd hoop, het gaat ooit weg!

Rest mij iedereen hier weer veel sterkte en geluk te wensen en jullie horen volgend jaar ongetwijfeld weer van me Knipoog.

Groet,
jaspera

afbeelding van Lotte94

Heeft het een reden dat je

Heeft het een reden dat je relaties vaak stuk lopen?

afbeelding van InDeMaling

zelfde

Lotte94 schreef:

Heeft het een reden dat je relaties vaak stuk lopen?

Ik vroeg me hetzelfde af, of kies je soms dames die niet bij je passen?