Oudejaarsavond

afbeelding van jaspera

Het is weer oudejaarsavond, dus weer tijd voor mijn jaarlijkse bezoek aan deze site. Ben benieuwd hoeveel mensen er hier nog af en toe een kijkje nemen. In ieder geval wens ik eenieder die op dit moment rondloopt met een gebroken hart veel sterkte met het herstel daarvan. Hopelijk brengt 2019 het nodige geluk voor jullie allemaal.

Groet en tot volgend jaar!

afbeelding van En_weer

@jaspera

Ook ik blijf hier nog regelmatig kijken. Mijn gebroken hartje is gelukkig al een hele tijd geleden. Ik heb zoveel herkenning en steun hier gevoeld, dus ldvd.nl blijft een warm plekje bij me houden.

Helaas komen vaak berichten niet goed door en het lijkt alsof er niemand wat aan doet om het probleem te fixen.

Ik wens ldvd.nl voor het nieuwe jaar dat het naar behoren gaat werken, want voor diegene die zo slecht zitten is dit soms de enige plek die ze helpt gaande te blijven.

afbeelding van waterman

Hoi Jaspera, En_weer en

Hoi Jaspera, En_weer en iedereen hier,

een heel fijn 2019 toegewenst. Ook ik ben een oud-gediende hier die heel veel aan de site gehad heeft. Ook ik hoop dat de site weer naar behoren gaat werken. Mijn ldvd is alweer lang achter de rug, maar deze site heeft daarbij enorm geholpen.

Iedereen, heel veel sterkte toegewenst. Zorg goed voor jezelf, het hele komende jaar. En onthoud: er komen betere tijden. Echt waar.

Waterman