Positief punt

afbeelding van jaspera

Gisteren heb ik een signaal gekregen dat het wel degelijk beter met me gaat. Voor het eerst sinds lange tijd heb ik weer staan juichen bij een doelpunt van mijn favoriete voetbalclub. Lange tijd kon het me helemaal niks schelen of mijn club nou won of verloor, maar toen Alex gisteren vijf minuten voor het einde van de wedstrijd die bal genadeloos binnen kopte was ik oprecht blij. Het mooie was dat ik me dat op dat moment ook realiseerde. Het was een apart gevoel, maar ik besloot me gewoon over te geven aan de vreugde in het stadion.

Wel is het zo dat ik nog steeds alles heel goed kan relativeren. Sinds de breuk, nu zo'n 8.5 maand geleden, is alles een stuk minder belangrijk en zolang ik niet volmaakt gelukkig ben zal dat ook wel zo blijven. Als mijn club gisteren had verloren had ik daar ook heus niet wakker van gelegen. Maar relativerend vermogen hoeft natuurlijk ook geen negatieve eigenschap te zijn. Alles wat ik in de afgelopen 8.5 maand geleerd heb kan me wellicht in de toekomst nog goed van pas komen.

Voorlopig houd ik me vast aan het positieve punt (of beter gezegd 3 punten) van gisteren en gaat de zoektocht naar het geluk nog altijd verder.

afbeelding van panic

goed jaspera!

Goed om te lezen dat het weer wat beter met je gaat. Heel fijn.... En er zullen steeds vaker van dat soort momenten komen. Ik heb zelf niet zoveel met voetbal, maar ik vind het fijn te lezen dat het anderen blij kan maken!
Je hebt in elk geval de afgelopen tijd leren relativeren. Gek is dat he? Ik heb hetzelfde, maar dan zelf op de tennisbaan. Niet dat ik niet tegen mijn verlies kon, maar ik ben altijd wel fanatiek en ga ervoor. Dat doe ik nog steeds wel, maar ik merk dat ik vaker mijn schouders op kan halen. En eigenlijk speel ik daar alleen maar beter door.
Kleine positieve puntjes... maar als we die allemaal bij elkaar op tellen dan komt er een moment dat onder de streep een grote plus staat!
Groetjes, Panic

afbeelding van Chriske

Ben blij voor je!

Lieve Jaspera,

Wat fijn om te horen dat je toch nog een beetje vreugde in het voetbal terug hebt gevonden. Je bent op de goede weg!

Zelf heb ik vrijdag een heel mooi doelpunt gescoord in een wedstrijd. De laatste keer was toen mijn ex erbij was (ik ben verdediger, scoor dus niet zo vaak). Ik was zo trots op mezelf en heb geen seconde eraan gedacht of hij trots op me was. Mijn team en de zijlijn was dat wel en voorlopig is dat ook al goed!

Veel sterkte verder op je moeilijke pad. Jij komt er wel!

Liefs, Chriske

* When does the hurting stop.. *

afbeelding van jaspera

Bedankt voor jullie

Bedankt voor jullie reacties!

Panic, wat jij op de tennisbaan hebt dat heb ik ook wanneer ik zelf sport. Voorheen kon ik dagen chagrijnig zijn wanneer ik ?ɬ©?ɬ©n of meerdere wedstrijden verloren had. Tegenwoordig kan ik me daar niet meer druk om maken.

Chriske, het is heel goed dat je hem niet meer nodig hebt om trots op je te zijn. Dat is al een hele stap voorwaarts. Ook jij komt er wel!

afbeelding van melancholie

Een vette proficiat!!!

Zulke signalen zijn mooi he. En het mooiste is.... er komen er steeds meer. Let maar op