Traditiegetrouwe terugblik

afbeelding van jaspera

'Traditigetrouw' blik ik op dit moment van het jaar op deze plek even terug op de afgelopen jaargang. De wereld is niet vergaan. Op zich jammer, want dat zou voor mij persoonlijk een hoop zorgen wegnemen. Maar aan de andere kant gelukkig voor alle mensen die met veel vreugde in het leven staan.

Zoals dat waarschijnlijk voor iedereen en voor ieder jaar geldt was ook 2012 er één van ups en downs. Kat overleden, een hoop studiestress en een opa die te horen heeft gekregen dat hij nog maar even te leven heeft.
Gelukkig waren er ook mooie momenten. Een prachtige sportzomer, mijn persoonlijke sportdoelstellingen behaald en zowaar een heel leuk meisje leren kennen waar het prima mee klikt.

Ook 2013 zal zich wel weer met pieken en dalen voortkabbelen. Je kunt slechts hopen dat de ups dermate mooi zijn dat ze je door de downs heentrekken. We zullen het zien. Voor nu iedereen een fijne jaarwisseling en een gezond en gelukkig 2013!

afbeelding van bjm

@jaspera

jij ook het allerbeste voor 2013 !

groetjes
bjm

afbeelding van Unremedied

Mooi dat je toch altijd nog

Mooi dat je toch altijd nog even aan deze site denkt zo aan het einde van het jaar! En nog mooier om te lezen dat er kennelijk wat vooruitgang is geboekt! Een leuk meisje leren kennen waar het prima mee klikt, schrijf je. Dat klinkt veelbelovend!