Vrouwen

afbeelding van jaspera

Is het niet wonderlijk om te beseffen wat vrouwen allemaal met je gevoel kunnen doen? Ze kunnen je volmaakt gelukkig maken, maar ze kunnen er ook, bewust of onbewust, voor zorgen dat je door de diepst mogelijke emotionele dalen moet gaan.

De afgelopen maanden zijn vooral gekenmerkt door verdriet. De laatste dagen gaat het gelukkig weer wat beter en dit heeft voor een groot gedeelte te maken met de eigenschap van vrouwen om iemand gelukkig te maken. Het meisje in kwestie zal het waarschijnlijk niet weten, maar mede dankzij haar zijn de afgelopen dagen een stuk aangenamer geweest dan vele dagen daarvoor. Gisteren en vandaag zijn we samen wezen sporten. Een flirt of een date zou ik het dus niet willen noemen, maar het voelt prettig om ook met andere mensen/meisjes om te gaan.

Ik ken haar van mijn werk. We werken daar allebei al best een tijdje, maar veel verder dan "hoi" en "dag" zijn we eigenlijk nooit gekomen. Afgelopen zaterdag moest ik een deel van haar werkzaamheden voorbereiden en raakten we een beetje aan de praat. Verlegen en onzeker als ik ten opzichte van (relatief) onbekende meisjes ben, was ik wat terughoudend. Op een gegeven moment vertelde ze echter dat ze mij een keer had zien hardlopen. Ik, op mijn beurt, zei dat ik haar dat ook wel eens had zien doen en vroeg of ze dat vaker deed. Dat deed ze en ze liet me weten dat ze nog wel iemand zocht om mee samen te lopen. Dit leek me wel leuk en ik bood mezelf aan als loopmaatje. Telefoonnummers werden uitgewisseld en twee dagen later (gisteren) zijn we samen een stukje gaan rennen. Daarna nog een tijdje bij haar thuis gezeten en wat gekletst. Toen ik naar huis ging vroeg ik haar of ze zin had om deze week een keer mee te gaan naar de sportschool. Dit vond ze leuk en dus zijn we vanochtend samen wezen trainen. Het is een sportieve meid die bereid is om hard te trainen om een bepaald doel dat ze heeft, te bereiken. Ik heb daar veel respect voor.

Zoals ik al zei heeft ze zelf waarschijnlijk niet eens in de gaten dat ze me enorm helpt om het goede gevoel weer terug te vinden. Het gaat me dus te ver om dit als een flirt te beschouwen maar misschien voelt het onbewust toch een beetje zo, waardoor het goede gevoel wellicht nog iets versterkt wordt. Een andere bron voor het goede gevoel is misschien het feit dat mijn ex me de laatste tijd erg veel aanspreekt en me laat weten dat ze me mist en dat het toch niet altijd zo geweldig goed gaat met die nieuwe lover van haar. Die informatie probeer ik echter zo veel mogelijk te negeren. Daar kan ik namelijk niks mee. Ik moet eerst mezelf op de rails krijgen. En stel dat het over een tijdje weer helemaal geweldig gaat tussen die twee en ze alsnog aan een relatie beginnen, dan komt de klap waarschijnlijk weer net zo hard aan en zal ik helemaal teruggeworpen worden.

Maar goed, op dit moment gaat het gelukkig goed. Al blijft een mogelijke terugval nog wel altijd in mijn achterhoofd zitten. De situatie kan immers snel veranderen. Voorlopig hoop ik in ieder geval dat ik mijn sociale netwerk met één persoon heb uitgebreid. En dat voelt erg fijn!

afbeelding van onzeker meissie

Hallo jaspera

Fijn om te lezen dat het met jou wat beter gaat!Ik vind het leuk voor je dat je een loopmaatje hebt gevonden!
Daar kan jeje zeker beter door gaan voelen!
Ook al heeft zij dat waarschijnlijk niet door!

Tja en dan nu je ex die je nu gaat aanspreken omdat zij je mist,en nu misschien toch inziet dat die nieuwe lover het eigenlijk niet helemaal is!
Wat doet dat nu met je Jaspera?
Heb jeje ex gesproken?Of reageer je gewoon niet op haar?Ik kan me voorstellen dat je zegt dat jeje zelf eerst op de rails moet hebben!
En je hebt gelijk,je hebt zoveel verdriet gehad,en misschien nog steeds,dat het misschien verstandiger is om niet te reageren!ben wel benieuwd hoe dit verder gaat aflopen!
Je gaat volgens mij de goede kant op!Ook al kunnen er steeds nog terugvallen komen!!
Maar je bent goed bezig!Echt waar!ik ben trots op je!!Groeten van een onzeker meissie

afbeelding van jaspera

Wanneer zij tegen me praat

Wanneer zij tegen me praat en ze stelt me een vraag dan geef ik daar altijd wel antwoord op. Ik laat echter ook weten dat het voor mij beter is dat we helemaal geen contact hebben. Als zij tegen mij zegt dat het niet altijd even goed gaat met haar nieuwe lover, dan zal ik niet ontkennen dat ik dat best prettig vind om te horen, ook al is dat misschien raar of onaardig van me. Maar ik kan er zo weinig mee. Misschien zegt ze dat ook alleen maar om mij beter te laten voelen omdat ze het erg vervelend vind als ik me slecht voel. Ze begon zojuist ook tegen een vriend van me te praten. Ook tegen hem zegt ze dat ze me mist en dat ze zich zorgen maakt, maar dat ze wel verliefd is op een andere jongen. Dat doet me toch weer pijn om te horen. Daarom moet ik me daar gewoon van afsluiten. Zolang ik met haar liefde voor die knaap geconfronteerd word zal ik er niet overheen komen. Ik moet me daar niet mee bezig houden en me richten op m'n eigen leven. Dan zijn de contacten met dat meisje waar ik over geschreven heb meer dan welkom. Ze leiden me af van de beslommeringen rondom mijn ex en haar nieuwe lover. Ik ben haar daar erg dankbaar voor, ook al weet ze zelf niet dat ze me helpt.

afbeelding van Blueskies

Het is altijd goed en leuk

Het is altijd goed en leuk om nieuwe mensen te leren kennen. Dat het nu ook nog eens een positieve afleiding voor je is, is helemaal mooi!

Ik wens je leuke (sport)avonden en natuurlijk sterkte met de verwerking van alles.

afbeelding van marcellozz

Vrouwen ja...

Vrouwen die zogenaamd gevoel hebben...
blijken veels te vaak uiteindelijk gevoelloze monsters te zijn....

afbeelding van Ikke78

Mannen net zo goed marcelloz

Mannen net zo goed... dat is niet typisch iets van vrouwen... mannen zijn daar ook schuldig aan.
Mensen die zgnd gevoel hebben blijken soms monsters te zijn, lijkt me een betere uitspraak

afbeelding van marcellozz

klopt

Ikke78, ja klopt je hebt gelijk.
MENSEN idd